fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Wat is belening?

Direct geld als u het nodig heeft

Uitleg over belening van bezit?

belenen is een populaire mogelijkheid om je product te belenen. U leent geld en het product dat u aanbiedt, dient als onderpand. Hierbij kan u denken aan een auto, boot of sieraden. U verkoopt als het ware uw goederen aan ons, maar hebt wel het recht om uw goederen terug te kopen. Het voordeel is dat met verpanding de kostbaarheden niet van eigenaar wisselen zoals dit bij verkoop wel het geval is. U leent uw goederen uit voor minimaal 90 dagen. Om uw goederen weer terug te krijgen, betaal u het geleende bedrag terug en de rente over dit bedrag.

U kunt het zien als een lening waarbij u niet naar een bank hoeft waar u door een hele kredietcheck zou moeten gaan. De ingeleverde goederen dienen als onderpand en dat is voldoende. Er wordt ook geen BKR toetsing gedaan. Tegenwoordig is het ook mogelijk om in uw auto te blijven rijden als deze als onderpand dient. Dit heet Sale & Leaseback.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening van uw auto of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw auto is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.