fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Boot belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

  BEL ME TERUG

  Boot belening

  Indien u direct geld nodig heeft, kunt u uw boot aan ons belening met een minimale looptijd van 3 maanden. Bijna alle typen boten kunt u aan ons belening. Hierbij kunt u denken aan een jacht, zeilboot, maar ook een motorboot behoort tot de opties. Onze taxateur zal uw boot taxeren en de waarde bepalen. Indien het tot een overeenkomst komt, zullen wij een verpandingscontract opstellen. U krijgt dan binnen 24 uur van ons het afgesproken bedrag op uw bank gestort. Er is ook een mogelijkheid om dit contant te ontvangen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

  Voordelen boot belening

  Uw boot belening biedt u een aantal voordelen. Uw boot wordt in een veilige stalling gestald en u heeft de mogelijkheid om de boot weer op te halen als het financieel beter gaat. U heeft ook snel geld zonder BKR registratie en geen lange financieringsaanvragen. U kunt bij ons uw boot zorgeloos belening. Gaat het om een jacht, zeilboot of een snelle motorboot, nagenoeg alles is mogelijk en er zit geen maximale waarde aan het belening van uw boot.

  Online aanvragen

  U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

  Sale & Lease back

  Wilt u uw boot aan ons belenen, maar toch blijven varen? Dan is Sale & Lease back misschien wel de oplossing. Wij kopen uw boot en u least hem terug van ons. Gaat het allemaal financieel wat beter, dan kunt u uw boot weer van ons terug kopen voor het vooropgestelde bedrag. Onze Sale & Leaseback is van toepassing op bijna alle type boten. Zelfs bij een negatieve BKR registratie is Sale & Leaseback een prima oplossing. Wij behandelen elke aanvraag voor het belening van uw boot vertrouwelijk en discreet en helpen u graag verder.

  Persoonlijk contact

  Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

  Betrouwbare partner

  Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.