fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Motor belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Motor belening

Soms zit het financieel even tegen. In die tijden zijn wij er om u financieel verder te helpen. U kunt overwegen uw motor te belening aan ons. Dit kunt u minimaal voor 3 maanden doen. Uw motor is immers geld waard. Gaat het om een elektrische motor of om een mooie oldtimer, elke motor komt in aanmerking. Voorwaarde is wel dat de motor een minimale waarde heeft van € 1000,00. De waarde van uw motor wordt vastgesteld door een van onze taxateurs. Als de waarde van uw te belening motor is vastgesteld, dan zullen wij u een voorstel doen. Komt het tot een overeenkomst, dan zullen wij het afgesproken bedrag binnen 24 uur overmaken. Tijdens de looptijd betaalt u een maandelijkse vergoeding. Is de looptijd afgelopen dan heeft u de mogelijkheid uw motor weer op te halen en betaalt u ons het geleende bedrag terug.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Motor belening en toch blijven toeren

Wilt u uw motor aan ons belening, maar wilt u eigenlijk toch met de motor die mooie buitenrit maken? Dan is Sale & Lease back misschien wel de oplossing. Wij kopen uw motor en u least hem terug van ons. Gaat het allemaal financieel wat beter, dan kunt u uw motor weer van ons terugkopen voor het vooropgestelde bedrag. Onze Sale & Leaseback is van toepassing op bijna alle type motoren. Zelfs bij een negatieve BKR registratie is Sale & Leaseback een prima oplossing. Wij behandelen elke aanvraag voor het belening van uw motor vertrouwelijk en discreet en helpen u graag verder, zodat u die mooie buitenrit kunt maken met uw eigen motor.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.