fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Auto belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Auto belening

Heeft u direct geld nodig, dan kunt u uw auto belening. Door uw auto te belening bent u in staat om zo snel mogelijk over een bepaald geldbedrag te beschikken. Een auto belening bij ons kan al wanneer deze een minimale waarde heeft van €1.000,- en de looptijd van de lening is minimaal 90 dagen. Er is geen maximale waarde voor het belening. Alle merken en soorten auto’s kunnen bij ons verpand worden. Of het nu gaat om een Tesla of om een Golf, nagenoeg alles is mogelijk.

Auto tijdelijk belening

Wilt u uw auto belening en hoeft u er niet in te rijden, dan zetten wij uw auto tijdelijk in opslag. Wij kopen dan de auto van u voor een afgesproken bedrag. Gaat het financieel weer beter, dan koopt u de auto van ons terug. Ook het terugkoopbedrag en de termijn van de verpanding leggen wij in een overeenkomst vast. Uw weet dus precies waar u aan toe bent.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Blijven rijden na het belening van uw auto

Wilt u uw auto voor een lange tijd belening dan is het een optie om te kiezen voor de Sale & Leaseback. De Sale & Leaseback optie is af te sluiten voor alle mogelijke soorten auto’s. We zullen tijdens de aanvraagprocedure voor een Sale & Leaseback nooit een BKR toetsing verrichten. Dit houdt eveneens in dat wij u ook verder kunnen helpen en direct geld kunnen bieden, ook als is er een negatieve BKR registratie. De Sale & Leaseback optie is niet alleen geldig voor uw particuliere auto’s, maar ook voor bedrijfswagens.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.