fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Scooter belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Scooter belening

Als het financieel tegenzit dan kunt u de mogelijkheid overwegen om uw scooter te belening. Wist u dat u uw scooter kunt belening voor minimaal een periode van 3 maanden? U kunt ook uw elektrische scooter aan ons belening, zodat u meteen over geld beschikt.

Niet elke scooter komt in aanmerking voor belening. De scooter moet minimaal een waarde hebben van € 1000,00. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooie Vespa scooter. Bij twijfel is het misschien verstandig om eerst contact op te nemen met ons of uw scooter in aanmerking komt voor verpanding.

Als de waarde van uw te belening scooter hoger is dan € 1000,00, zullen wij u een passend voorstel doen. Komt het tot een overeenkomst, dan zullen wij het afgesproken bedrag binnen 24 uur overmaken. U heeft altijd de optie om de scooter weer op te halen voor het afgesproken bedrag dat in de overeenkomst is opgenomen. Wij behandelen uw aanvraag discreet en vertrouwelijk.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Scooter belening en toch blijven rijden

Wilt u uw scooter aan ons belening, maar wilt u eigenlijk toch met de scooter naar het werk? Dan is Sale & Lease back misschien wel de oplossing. Wij kopen uw scooter en u least de scooter terug van ons. Gaat het allemaal financieel wat beter, dan kunt u uw scooter weer terug kopen voor het vooropgestelde bedrag. Zelfs bij een negatieve BKR registratie is Sale & Leaseback een prima oplossing. Wij behandelen elke aanvraag voor het belening van uw scooter vertrouwelijk en discreet en helpen u graag verder, zodat u uw scooter kunt blijven gebruiken.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.