fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Bedrijfsauto belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Bedrijfsauto belenen

Soms heeft u als bedrijf of zzp-er direct geld nodig, omdat u bijvoorbeeld onvoorziene kosten heeft. Dan kunnen wij van Objectbelening u een passende oplossing bieden. Zo bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfsauto of wagenpark aan ons te belening voor een periode van minimaal drie maanden. Bijna alle bedrijfsauto’s komen in aanmerking. Hierbij kunt u denken aan een een bestelauto, maar ook aan een caddy.

Tijdelijk cash zodat u kunt blijven ondernemen

Voldoende cashflow is belangrijk voor een onderneming. Dat begrijpen wij maar al te goed. U kunt tijdelijk in een lastige situatie zitten en niet voldoende cashflow hebben om de juiste gereedschappen te kunnen aanschaffen voor die ene mooie klus. Op dat moment is zeker een Sale & Lease back een goede optie. U heeft direct contact geld en u kunt blijven rijden in uw bestelbus.

Bedrijfsauto belening? Zo werkt het.

Onze taxateur zal uw bedrijfsauto taxeren en de waarde bepalen. Indien het tot een overeenkomst komt, zullen wij een verpanding contract opstellen. U krijgt dan binnen 24 uur van ons het afgesproken bedrag op uw bank gestort. Er is ook een mogelijkheid om dit contant te ontvangen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Voordelen bedrijfsauto belening

Uw Bedrijfsauto belening biedt u een aantal voordelen. Uw bedrijfsauto wordt in een veilige stalling gestald en u heeft de mogelijkheid om de bedrijfsauto weer op te halen als het financieel beter gaat. U heeft ook snel geld zonder BKR registratie en geen lange financieringsaanvragen. U kunt bij ons uw bedrijfsauto zorgeloos belening.

Bedrijfsauto: Sale & Lease back

Wilt u uw auto voor een lange tijd belening dan is het een optie om te kiezen voor de Sale & Leaseback. De Sale & Leaseback optie is af te sluiten voor alle mogelijke soorten auto’s. We zullen tijdens de aanvraagprocedure voor een Sale & Leaseback nooit een BKR toetsing verrichten. Dit houdt eveneens in dat wij u ook verder kunnen helpen en direct geld kunnen bieden, ook als is er een negatieve BKR registratie. De Sale & Leaseback optie is niet alleen geldig voor uw particuliere auto’s, maar ook voor bedrijfswagens.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.