fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Camper belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Camper belening

Heeft u een mooie camper en heeft u tijdelijk geld nodig, dan kunt u uw camper aan ons belening voor een vooraf afgesproken periode. Alle campermerken en -leeftijden komen in aanmerking. Hierbij kunt u denken aan een Buscamper, Alkoof camper, Integraal camper of bijvoorbeeld een Half-integraal camper. Onze taxateurs taxeren de waarde van uw camper graag. Als de waarde van uw te belening camper is vastgesteld, dan zullen wij u een voorstel doen. Komen wij tot een overeenkomst, dan krijgt u binnen 24 uur het afgesproken bedrag. Bovendien zullen wij uw waardevolle camper veilig stallen en u kunt de camper weer ophalen als u uw verplichtingen bent nagekomen.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Camper belening en toch op vakantie

Wilt u uw camper aan ons belening, maar toch met de camper op vakantie? Dan is Sale & Lease back misschien wel de oplossing. Wij kopen uw camper en u least hem terug van ons. Gaat het allemaal financieel wat beter, dan kunt u uw camper weer van ons terug kopen voor het vooropgestelde bedrag. Onze Sale & Leaseback is van toepassing op bijna alle type campers. Zelfs bij een negatieve BKR registratie is Sale & Leaseback een prima oplossing. Wij behandelen elke aanvraag voor het belening van uw camper vertrouwelijk en discreet en helpen u graag verder, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.