fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Caravan belenen

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Caravan belening

Tijdelijk geld nodig? Indien u een caravan heeft kunt u overwegen om deze tijdelijk te belening. Een caravan is immers een kostbaar bezit. U kunt uw caravan aan ons belening met een minimale looptijd van 90 dagen als u tijdelijk geld nodig heeft. In aanmerking komen alle caravans met een minimale waarde van € 1000,00. Het maakt ook niet uit welk merk caravan u heeft. De waarde van uw caravan wordt vastgesteld door een van onze taxateurs. Als de waarde van uw te belening caravan is vastgesteld, dan zullen wij u een keurig voorstel doen. Komt het tot een overeenkomst, dan zullen wij het afgesproken bedrag binnen 24 uur overmaken. Tijdens de looptijd betaalt u een maandelijkse vergoeding. Is de looptijd afgelopen dan heeft u de mogelijkheid uw caravan weer op te halen en betaalt u ons het geleende bedrag terug.

Online aanvragen

U kunt gemakkelijk een aanvraag indienen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar het aanvraagformulier. Door deze in te vullen krijgt u zo snel mogelijk antwoord op uw verzoek. U krijgt het antwoord via uw mail binnen. Als wij vragen hebben, nemen wij telefonisch contact met u op. U kunt op het aanvraagformulier ook aangeven wanneer wij u mogen bellen.

Caravan belening en toch op vakantie

Wilt u uw caravan aan ons belening, maar toch met de caravan op vakantie? Dan is Sale & Lease back misschien wel de oplossing. Wij kopen uw caravan en u least hem terug van ons. Gaat het allemaal financieel wat beter, dan kunt u uw caravan weer van ons terug kopen voor het vooropgestelde bedrag. Onze Sale & Leaseback is van toepassing op bijna alle type caravans. Zelfs bij een negatieve BKR registratie is Sale & Leaseback een prima oplossing. Wij behandelen elke aanvraag voor het belening van uw caravan vertrouwelijk en discreet en helpen u graag verder, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw waardevolle bezittingen is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.