fbpx

Direct geld

Gunstige voorwaarden

Snel geregeld

Sieraden belening

Direct geld als u het nodig heeft

  • Direct geld
  • Geen BKR controle
  • Lage rente
  • Discreet
  • Gunstige voorwaarden
  • Snel geregeld
  • Looptijd vanaf 90 dagen

BEL ME TERUG

Sieraden belening

Heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? Het belening van sieraden is een prima optie als u tijdelijk contant geld nodig heeft. U kunt hierbij denken aan sieraden van goud maar ook van zilver. Geliefde objecten die u kunt belening zijn: gouden kettingen, armbanden van goud, gouden ringen of oorbellen. In uw bijzijn bepaalt de taxateur de waarde van het goud. Als de waarde van uw te belening goud hoger is dan € 1000,00, zullen wij u een passend voorstel doen. Komt het tot een overeenkomst, dan zullen wij het afgesproken bedrag binnen 24 uur overmaken.

U heeft altijd de optie om uw sieraden weer op te halen voor het afgesproken bedrag dat in de overeenkomst is opgenomen.

Werkwijze sieraden belening

Voor contante lening laat u uw sieraden als onderpand bij ons achter voor minimaal 3 maanden. Het bedrag wat u uitgekeerd krijgt, is gebaseerd op de taxatie. Wij verstrekken u een pandbewijs. Hierin staan de gemaakte afspraken die gelden voor de verpanding. Haalt u uw verpande sieraden weer op, dan dient u dit pandbewijs mee te nemen.

Vergeet ook niet uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Persoonlijk contact

Heeft het meer haast, dan kunt u ons ook bellen voor een afspraak en een persoonlijk gesprek bij een lekker kopje koffie. Wij helpen u graag, discreet en met gunstige voorwaarden.

Betrouwbare partner

Wanneer u kiest voor belening van uw auto of voor de Sale & Leaseback optie, dan heeft u te maken met een betrouwbare partner die financieel sterk is. Het belening van uw auto is eerlijk, snel en prima geregeld. Bij een goedgekeurde overeenkomst heeft u dezelfde dag nog geld. Contant of via de bank.